دکتر صغری محمدی، متخصص بیماریهای داخلی به مناسبت هفته دیابت توصیه هایی در رابطه با نحوه کنترل این بیماری ارائه داد.
دکتر صغری محمدی، متخصص بیماریهای داخلی به مناسبت هفته دیابت توصیه هایی در رابطه با نحوه کنترل این بیماری ارائه داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، خانم دکتر محمدی هدف از درمان برای بیماران دیابتی از بین بردن نشانه های هایپرگلیسمی (افزایش قندخون)، کم کردن یا از بین بردن عوارض مزمن عروقی و فراهم کردن زندگی طبیعی برای بیمار عنوان کرد.
وی افزود: علائم دیابت شامل پرخوری،پرنوشی، و پرادراری با رساندن قندخون به کمتر از 200 برطرف میشود و یکی از جنبه های مهم درمان دیابت، آموزش، وضعیت تغذیه، تحرک بدنی و حمایت روانی اجتماعی است.
دکتر محمدی عنوان کرد: هدف از بررسی وضعیت تغذیه در دیابت نوع1، هماهنگی بین میزان مصرف کالری و مقدار مورد نیاز انسولین است و همچنین به حداقل رساندن افزایش وزن ناشی از دریافت انسولین است و در دیابت نوع 2، بر کاهش وزن و کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی و عروقی متمرکز است.
وی اشاره کرد: بیماران مبتلابه دیابت ، حداقل 150 دقیقه در هفته (حداقل 3 روز در هفته) فعالیت فیزیکی متوسط هوازی انجام دهند و بیش از 2 روز بین آن فاصله نیفتد این ورزش ها شامل تمرینات استقامتی، حرکات انعطاف پذیری و حفظ تعادل می باشد.
دکتر محمدی عنوان کرد: در حين و بعد از ورزش ، قندخون وارد ماهيچهها ميگردد و سطح گلوكز و گليكوژن را به حد طبيعي ميرساند.
متخصص بیماریهای داخلی توضیح داد:.بیماران دیابت نوع 1 مستعد کاهش یا افزایش قندخون متعاقب ورزش هستند و برای اجتناب از آن باید قندخون حین و بعد از ورزش مانیتور شود و در صورت قندخون کمتر از 100، قبل از ورزش کربوهیدرات مصرف شود ودر صورت قندخون بیش از 250، ورزش به ناخیر افتد و در دیابت نوع2، کاهش قندخون ناشی از ورزش کمتر رخ می دهد.